Dress up

When you’re a kid, dressing up isn’t something that should be left only for occasions like Pust or Halloween. As we don’t celebrate either in our family, we play dress up whenever and wherever. It’s amazing to me how my daughter, as young as she is, will already find a chunky wooden beaded necklace, put it on and give a little pose. Where did she get that from? I never used to wear much jewellery, let alone since I’ve had kids – too many lovely necklaces have ended in pieces after they’ve been pulled on by inquisitive little hands. Is it something that girls just tend to do from an early age – trying to look all pretty? My son never used to do that. The only reason we actually have that necklace is that we bought it in South Africa when my son was a baby as he was really struggling with teething and the necklace looked like something he’d enjoy chewing on.

Yesterday my girl found a stash of her hair bands in one of the drawers (opening drawers is just the best game ever… as long as all the fingers stay intact). I haven’t been putting them on her lately as she generally pulls them off within seconds. But this time she asked me to put them on her and we turned it into a game. And lo and behold, she was walking around the house with them on for like an hour! We also put on some fairy wings and as the afternoon sun was shining straight onto my bed, I took the opportunity to play with my camera and over exposure while little miss played with her hair bands.

All hair bands except the one with a big red bow are work of a very talented lady at Lepoticna E (http://www.facebook.com/LepoticnaE). The one with the big red bow is from Zara Kids.

8 Comments on “Dress up

  1. Lepotička mala… Tudi Ela se rada ”navesi” z vsem, kar ji pride pod roke 🙂 Ko je mela malo več kot eno leto, se je najraje igrala s škatlo, v kateri so bile moje zapestnice in verižice in si je pol vse to nataknila okrog vratu in rokic in paradirala po stanovanju 🙂 Zgleda, da imamo punčke to v genih zapisano… Slike pa so kot vedno čudovite! Najbolj pa mi je všeč prva, ki je prava reklama za Lepotično E 🙂

    • Hvala Stasa! Jaz pa nikoli nisem nosila kakih takih verizic ali zapestnic, da bi bile primerne za otrosko igro – vse je tako delikatno in dragoceno, da bi bilo skoda, ce se kaj strga. Najvec imam uhanov, ki pa tudi niso lih primerni za igro, ker so kljukice ostre. Bom mogla dobit kje kako bizuterijo, da se bo mala lahko igrala s tem:)

  2. Ma lej jo lepotičko!!!! Drgač pa to ni rezervirano samo za punčke, ker naš Oliver tudi zelo rad brska po moji škatli z nakitom in predvsem so mu všeč zapestnice, ki si jih pol natika na roke in se važi pred ogledalom… 🙂 To so pa novodobni moški! Slikce so pa čudovite, Maja, kot vedno!

    • Hvala Tina! Ne, sej vem, da tudi fantje to ful radi delajo, tudi Sami je strasno rad dajal nase daddyjevo uro, pa moja plavalna ocala in podobno… tudi zdaj si rad da na glavo kaksen Larin trakec in je prav lusten z rozico v glavi. 🙂 Samo se mi zdi, da Lara, ko se ovesi s cim, prav pozira, kot bi hotla rect: “A sem lepa?” Medtem ko Sami tega ne pocne, njemu se samo zabavno zdi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: